Saksankatu 1, 30100 FORSSA  |  Puh. 0207 354 645  |  armi.alasentie@armantti.fi

Edulliset vuokratilat Forssassa!

AXSU Center vuokraa erikokoisia toimitiloja, toimistoja ja varastoja Forssan keskustassa. Meillä on tarjolla myös 30 hengen kokous- ja juhlatila. Vuokratilat tarpeen mukaan, eripituisiksi ajoiksi.

Millaista tilaa etsit?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AXSU Center
Saksankatu 1
30100 FORSSA

Y-tunnus: 2388461-1
Puh: 0400771844

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AXSU Center:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Soita ja vuokraa!

Oletko järjestämässä juhlaa tai tapahtumaa? Onko muutto tai remontti edessä? Meiltä voit vuokrata niin juhlatilan kuin väliaikaisvarastonkin - eripituisiksi vuokra-ajoiksi. Kaikki AXSU Centerin vuokratilat sijaitsevat yhdessä kiinteistössä palveluiden lähellä. Vuokraamme tiloja sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Varastolla käytössäsi on lastaussilta, joka helpottaa tavaroiden tuontia!

Soita ja kysy lisää vuokratiloistamme, numerosta 0207 354 645

  • Vuokrattavana toimitiloja, toimistoja ja varastoja
  • Sijaitsevat Forssan keskustassa palveluiden lähellä
  • Myös varastointipalvelut!
  • Kokous- ja juhlatilat 20-30 hengelle
  • Juhlatila n. 30 hengelle. Vuokra 40€/ilta, 90€/päivä ja 140€/viikonloppu.
  • Juhlatilassa ruokasali, keittiö ja wc-tilat. Astiat sisältyvät vuokraan. 
  • Kokoustila 20-30 hengelle. Vuokra 40€/ilta, 90€/päivä ja 140€/viikonloppu. 
  • Whiteboard-taulu, videotykki ja kahvinkeitin käytettävissä.